stannah-sofia-260
stannah-sofia-260_01
stannah-sofia-260_02

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Sofia 260 με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Stannah είναι το κατάλληλο μοντέλο για περιστροφικές σκάλες, ανεβάζοντας τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια σε νέα επίπεδα.

Οποιοδήποτε τύπο περιστροφικής σκάλας και αν έχετε, οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν μία ειδική κατασκευή προκειμένου το Sofia 260 να προσαρμόζεται με ακρίβεια. Μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις ράγες του ανελκυστήρα, προκειμένου να ακολουθούν απόλυτα την κλίση της σκάλας, ακόμη και αν βρίσκεται στο πλατύσκαλο ή τους διαδρόμους. Επιπλέον, μπορείτε να προεκτείνεται τη ράγα της σκάλας σας πέρα από το καθορισμένο της ύψος, ώστε να ευθυγραμμίζετε αμέσως με το πλατύσκαλο και να έχετε ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση.

Το Sofia 260 είναι ένας απόλυτα πρακτικός ανελκυστήρας σκάλας ακόμη και όταν δεν είναι σε χρήση. Το πλεονέκτημα της είναι η δυνατότητα κίνησης ακόμη και όταν είναι διπλωμένη. Με μία αθόρυβη κίνηση, διπλώνει και ξεδιπλώνει κατά μήκος του τοίχου, με αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιητικό χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας.

Στην περίπτωση που η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν εξυπηρετεί και η ράγα αποτελεί εμπόδιο, στη θέση εκκίνησης του καθίσματος η επιλογή της αυτόματης αρθρωτής ράγας, σας δίνει τη λύση. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανελκυστήρας αεροδυναμικής γραμμής με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί μπράτσο του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης, στα οποία μπορείτε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες οι οποίοι μετακινούνται από και προς το κάθισμα και προσαρμόζονται στο μήκος του χεριού σας απαλά και αθόρυβα.

Επίσης διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιοδήποτε σημείο της σκάλας. Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah ακόμα και το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον το κάθισμα που διαθέτει, είναι και περιστρεφόμενο ώστε να βοηθά στην ασφαλέστερη επιβίβαση και αποβίβαση στο πλατύσκαλο της άνω στάσης.

Προαιρετικά, εφόσον οι ανάγκες ή ο χώρος του χρήστη το επιβάλλουν, η περιστροφή του καθίσματος μπορεί να γίνει και αυτόματα προς τη μια ή και τις 2 κατευθύνσεις. Επιπλέον, το Sofia 260 έχει μία μοναδική ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διαδρομή.

Για επιπλέον ασφάλεια, το Sofia 260 διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, που ανιχνεύουν οποιοδήποτε εμπόδιο κατά την κίνησή του. Με αυτόν τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά. Έτσι ένα πλεονέκτημα ακόμη προστίθεται στο μοντέλο Sofia 260 της Stannah που μας κάνει υπερήφανους για τις υπηρεσίες μας.

Σχεδιάστε το δικό σας, μοναδικό ασανσέρ!