stannah-solus-260_01
stannah-solus-260
stannah-solus-260_02

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο συνδυασμός του υψηλού σχεδιασμού και της πρωτοποριακής τεχνολογίας Stannah κάνουν το Solus 260 το απόλυτο μοντέλο, για όλους τους τύπους περιστροφικής σκάλας.

Οποιοδήποτε τύπο περιστροφικής σκάλας και αν έχετε, οι σχεδιαστές μας θα δημιουργήσουν μία ειδική κατασκευή προκειμένου το Solus 260 να προσαρμόζεται με ακρίβεια. Μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις ράγες του ανελκυστήρα, προκειμένου να ακολουθούν απόλυτα κάθε κλίση της σκάλας σας, ακόμη και αν βρίσκεται στο πλατύσκαλο ή στους διαδρόμους. Επιπλέον, μπορείτε να προεκτείνετε τη ράγα της σκάλας σας πέρα από το καθορισμένο της ύψος, ώστε να ευθυγραμμίζετε αμέσως με το πλατύσκαλο και να έχετε ακόμη πιο εύκολη αποβίβαση.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό από τη Stannah το Solus 260 ανοίγει και κλείνει με μία αθόρυβη κίνηση. Διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας. Στην περίπτωση που η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν εξυπηρετεί και η ράγα αποτελεί εμπόδιο, στη θέση εκκίνησης του καθίσματος η επιλογή της αυτόματης αρθρωτής ράγας, σας δίνει τη λύση.

Για επιπλέον εξυπηρέτηση στο δεξί μπράτσο του ανελκυστήρα, κατά μήκος των δακτύλων είναι τοποθετημένα τα κουμπιά χρήσης, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες οι οποίοι μετακινούνται από και προς το κάθισμα, και προσαρμόζονται στο μήκος του χεριού σας απαλά και αθόρυβα. Επίσης διαθέτει ειδικό τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να την καλείτε από οποιοδήποτε σημείο της σκάλας.

Σε κάθε ανελκυστήρα Stannah ακόμα και το ύψος του καθίσματος μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον το κάθισμα που διαθέτει είναι και περιστρεφόμενο ώστε να βοηθά στην ασφαλέστερη επιβίβαση και αποβίβαση στο πλατύσκαλο της άνω στάσης. Προαιρετικά, εφόσον οι ανάγκες ή ο χώρος του χρήστη το επιβάλλουν, η περιστροφή του καθίσματος μπορεί να γίνει και αυτόματα προς τη μια ή και προς τις 2 κατευθύνσεις.

Το Solus 260 διαθέτει επίσης μία μοναδική ζώνη ασφαλείας που προσαρμόζεται εύκολα στο σημείο που επιθυμείτε γύρω από τη μέση κάνοντας σας να αισθάνεστε ασφαλείς κατά τη διαδρομή.

Για επιπλέον ασφάλεια το Solus 260 διαθέτει 5 αισθητήρες κυκλικά γύρω από τη βάση του, προκειμένoυ να αποφεύγει οποιοδήποτε εμπόδιο κατά τη μεταφορά σας. Με αυτό τον τρόπο η μετακίνηση διακόπτεται προσωρινά. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανελκυστήρας αεροδυναμικής γραμμής με γνώμονα τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Σχεδιάστε το δικό σας, μοναδικό ασανσέρ!